OVER RAY

                                                                                                                                                                                                                                                                         Contact  

jefitcoach Ray 1 op 1 training
jefitcoach Ray 1 op 1 training
www.jefitcoach.nl


jefitcoach Ray    

   1 op 1  

     functionele spiertrainingWie is Ray

Ik ben opgegroeid met topsport in 'de' voetbalfamilie Koeman. In tegenstelling tot Erwin en Ronald werd snel duidelijk dat ik met een veelzijdige instelling en talent voor meerdere sporten niet voor één discipline zou kunnen kiezen. Daarom heb ik me zeer breed en op verschillende terreinen ontwikkeld tot een echte allrounder; van alle soorten krachttraining, hardlopen, MMA tot kickboksen op B-klasse niveau. Sinds mijn jeugd ben ik met meerdere sporten en HBO/WO studies bezig geweest. Nog steeds train ik dagelijks gemiddeld 1,5 uur.


Mijn leven staat in het teken van een enorme nieuwsgierigheid naar kennis en diepgang. Met een onafhankelijke geest probeer ik complexe informatie te doorgronden en referentiekaders te begrijpen. Ik stel kritische vragen bij het vinden van causale verbanden: wat is bijvoorbeeld de context en welke financiële belangen spelen bij onderzoeken een rol? Deze informatie is belangrijk om optimaal mijn passie, kennis en ervaring in te zetten als bewegingsspecialist.


Al vele jaren werk ik met veel plezier bij Sporting de Gors in Purmerend. In eerste instantie als fitness trainer/diëtist en later als ondernemer/trainer gespecialiseerd in onder andere motorisch leren, revalidatie en functionele krachttraining. Het werkconcept bevat diverse elementen op het gebied van beweging, training en voeding die van te voren worden getoetst aan de hand van betrouwbare wetenschappelijke studies. Daarbij staan blijvende resultaten en tevreden klanten zonder marketing illusies centraal.


Opleidingen

Diëtetiek, post-HBO sportvoeding, SFMA HumanMotion, propedeuse Psychologie (VU), Human Movement Sciences, Performance based training functional fitness, NASM Sports Performance Training Specialist.


Specialiteiten

Sportspecifieke spiertraining, motorische leerpocessen, biomechanica, sportvoeding, mentale coaching en gedragsverandering. Jefitcoach Ray is fysiek trainer en tevens gespecialiseerd in oefentherapie ter preventie en revalidatie van klachten aan de rug, nek, schouder, heup en knie. 

jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT - www.jefitcoach.nl
jefitcoach Ray 1 op 1 training
jefitcoach Ray 1 op 1 training
www.jefitcoach.nl

   

Kvk-nummer 57561397  |  jeFitcoach Functional Training  |  Triodos Bank NL57 TRIO 0197 6235 14  TERMS & CONDITIONS