OVER RAY

 

jeFitcoach Ray

1 op 1

Functionele spiertraining

 

 

Wie is Ray

Ik ben opgegroeid met topsport in 'de' voetbalfamilie Koeman. In tegenstelling tot mijn neven Erwin en Ronald Koeman werd al snel duidelijk dat ik met een veelzijdige instelling niet voor één sport zou kunnen kiezen. Daarom heb ik me zeer breed en op verschillende terreinen ontwikkeld tot een echte allrounder; van alle soorten krachttraining en hardlopen, tot MMA en kickboksen op B-klasse niveau. Sinds mijn jeugd ben ik met meerdere sporten en studies tegelijk bezig geweest. Nog steeds train ik dagelijks minstens één uur en heb daarnaast veel aandacht voor (bewegings)wetenschappelijke literatuur.

 

Mijn leven staat in het teken van een enorme nieuwsgierigheid naar kennis en diepgang. Met een onafhankelijke geest probeer ik complexe informatie te doorgronden en referentiekaders te begrijpen. Ik stel altijd kritische vragen bij het vinden van causale verbanden: wat is bijvoorbeeld de context en welke financiële belangen spelen een rol? Hierdoor kan ik optimaal mijn passie, kennis en ervaring inzetten als personal trainer.

 

Al twintig jaar werk ik met veel plezier bij Sporting de Gors in Purmerend. In eerste instantie als fitness trainer/diëtist en later als zelfstandige in de vorm van personal trainer/diëtist en onderzoeker op het gebied van bewegingswetenschappen. Hier is een concept uit voortgekomen dat functionele beweeggedrag, krachttraining, biomechanica, voeding en individuele coaching kritisch toetst aan de hand van betrouwbare wetenschappelijke studies. Centraal staan blijvende resultaten en tevreden klanten zonder marketing illusies.

 

Opleidingen

HBO Diëtetiek, post-HBO Sportvoeding, SFMA HumanMotion, propedeuse Vrije Universiteit Psychologie, Motorisch Leren Vrije Universiteit, Certified Fitness trainer B, Performance based training functional fitness, NASM Personal trainer, Corrective Exercise Specialist, Sports Performance Training Specialist.

 

Specialiteiten

Functionele (sport)specifieke krachttraining, core stability, SFMA beweegtesten, biomechanica, (sport)voeding, lezingen (op aanvraag), mentale coaching en gedragsverandering. Gespecialiseerd als hersteltrainer in oefentherapie ter preventie en revalidatie van klachten aan onder andere rug, nek, schouder, heup en knie.

jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
jefitcoach Ray PT
PT jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos NL57 TRIO 0197 6235 14 | TERMS & CONDITIONS