PERSONAL TRAINING

 

jeFitcoach Ray

1 op 1

Functionele spiertraining

Wie is jefitcoach Ray?

Over Ray Koeman

 

Maak een afspraak voor een gratis personal training en introductie.

Contact

 

Personal training is vanaf 60 euro per uur.

Lees hier ervaringen van klanten

 

Personal training

Training op maat

Wil je ook een multidisciplinaire aanpak op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en beweging? Met een professionele trainer die het beste bij je naar boven haalt, is de werkwijze van jefitcoach voor honderd procent op je lijf geschreven. Omdat alle trainingen gevarieerd zijn en nooit vervelen, geven ze meteen een goed gevoel.

 

Filosofie

Jefitcoach Ray volgt als ervaren trainer en diƫtist de laatste wetenschappelijke richtlijnen uit de inspanningsfysiologie, sportpsychologie, bewegings- en voedingsleer.

 

Maatwerk

Bij commerciƫle oplossingen zie je dat veel mensen snel weer terugvallen in hun oude gewoonten. Jefitcoach voorkomt dat door goed te onderzoeken welke voeding, beweging en persoonlijke begeleiding bij je past. Vragen die worden beantwoord gaan onder andere over de oorzaken van je eetgedrag en beweegpatroon. Jefitcoach Ray is hierbij een ideale stok achter je deur.

 

Beter bewegen

Personal training begint bij je core met grondmotorische patronen die de mobiliteit en beweeguitslag vergroten voor een goede stabiliteit. Je oefent onder meer met losse gewichten, gymballen, BOSU trainers en kabelmachines. Deze kunnen worden ingezet bij het activeren en versterken van zwakke spieren, waarmee je stapje voor stapje werkt aan een strak en fit lichaam.

 

 

 

jefitcoach Ray Purmerend www.jefitcoach.nl
jefitcoach PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos Bank NL57 TRIO 0197 623514