PERSONAL TRAINING
www.jefitcoach.nl


   jefitcoach Ray      

                        1 op 1  

        functionele spiertraining

Wie is jefitcoach Ray?

Over Ray


Maak een afspraak voor een gratis personal training en introductie.

Contact


Personal training is vanaf 65 euro per uur.

Lees hier ervaringen van klanten


www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Personal training

Training op maat

Wil je ook een effectieve aanpak op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en beweging? Met een professionele trainer die het beste bij je naar boven haalt? Dan is de werkwijze van jefitcoach voor honderd procent op je lijf geschreven. Omdat alle trainingen gevarieerd zijn en nooit vervelen, geven ze meteen een goed gevoel.


Filosofie

Jefitcoach Ray volgt als ervaren trainer en diƫtist de laatste wetenschappelijke richtlijnen uit de sportpsychologie, bewegingswetenschappen en voedingsleer.


Maatwerk

Bij commerciĆ«le oplossingen zie je veel mensen snel weer terugvallen in hun oude gewoonten. Jefitcoach voorkomt dat door precies te kijken welke voeding, beweging en persoonlijke begeleiding bij je past. Vragen die worden beantwoord gaan onder andere over  de oorzaken van je eetgedrag en beweegpatroon. Jefitcoach Ray is hierbij een ideale stok achter je deur.


Beter bewegen 

Personal training begint bij je core met grondmotorische patronen die de mobiliteit en beweeguitslag vergroten voor een goede stabiliteit. Je oefent onder meer met losse gewichten, gymballen, BOSU trainers en kabelmachines. Deze kunnen worden ingezet bij het activeren en versterken van zwakke spieren, waarmee je stapje voor stapje werkt aan een strak en fit lichaam.




Kvk-nummer 57561397 |  jeFitcoach Functional Training |  Triodos Bank NL57 TRIO 0197 6235 14