START

 

jeFitcoach Ray

1 op 1 Functionele spiertraining

Personal trainer én diëtist in Purmerend.

1 op 1 spiertraining met blijvend resultaat

www.jefitcoach.nl

 

Ray is afkomstig uit de voetbalfamilie Koeman en begeleidt al ruim 25 jaar mensen met hun sportieve doelen. Op basis van haalbare plannen, realistische leefgewoonten en zonder marketingtrucs die alleen op korte termijn werken. Geen dure supplementen of strenge diëten, maar beter bewegen en werken aan een blijvend resultaat. Lees hier wat klanten van de werkwijze vinden.

 

Als specialist op het gebied van (sport)voeding en functionele krachttraining haalt Ray alles uit de kast om jouw doelen te bereiken. Ieder mens heeft een unieke leefstijl met verschillende beweeg- en eetgewoonten. Voor de beste resultaten is personal training daarom altijd 1 op 1.

 

De lessen zijn leuk en nooit hetzelfde. Alles is maatwerk en persoonsgebonden met oefeningen die aan de hand van biomechanische testen worden uitgevoerd. In eerste instantie staan spieractivatie en motorische controle centraal. Op deze manier werk je aan een strak en fit lichaam voor zowel de korte als lange termijn.

 

Ray test onder andere de stabiliteit en mobiliteit van je gewrichten tijdens functionele activiteiten. Door deze screening worden lichamelijke beperkingen en dysfuncties gekoppeld aan corrigerende oefeningen die beweegpatronen herstellen en optimale prestaties mogelijk maken.

 

Ray is wetenschapper en directe familie van de voetbaltrainers Ronald en Erwin Koeman.

 

Wil je er beter uitzien en tevens:

 

Specialisatie o.a.:

 

Alle tarieven zijn aantrekkelijk en transparant.

Klik hier voor een afspraak en gratis proeftraining.

 

jefitcoach Ray PT

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos Bank NL57 TRIO 0197 623514