TARIEVEN

 

jeFitcoach Ray

1 op 1

Functionele spiertraining

Laat je coachen door Koeman

Locatie Purmerend

Jefitcoach Ray is gespecialiseerd in 1 op 1 training en hanteert aantrekkelijke tarieven om dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. De locatie is Sporting de Gors in Purmerend. In deze gezellige sportschool is alles aanwezig om prettig te kunnen sporten.

 

Functionele 1 op 1 training: blijvende resultaten

1 op 1 training begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden tientallen beweegtesten uitgevoerd om je bewegingspatronen vast te stellen met daarbij veel aandacht voor motorische controle, houding en disbalans (bad habits). Elke 1 op 1 training krijg je aangepaste oefeningen die exact aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid, waardoor je optimaal gaat bewegen en presteren.

 

Voor het voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en uitgebreid geanalyseerd aan de hand van een eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, hoeveelheid micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend e.o.

 

Tarieven personal training inclusief btw

25 persoonlijke functionele trainingen per uur € 70

50 persoonlijke functionele trainingen per uur € 67,50

75 persoonlijke functionele trainingen per uur € 65

Lees ervaringen van klanten op referenties

 

Inbegrepen vanaf 25 trainingen zijn onder andere: uitgebreide beweegtesten, onderzoek naar jouw eetgedrag, een uitgebreid voedingsplan uitgewerkt in kilocalorieën en twee extra afspraken om je voeding te bespreken. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jefitcoach functional training. Een proeftraining is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Wetenschappelijk onderbouwd trainen

Elke training duurt zestig minuten met elke les nieuwe én aangepaste oefeningen specifiek voor jou. Of het nu gaat om motorisch leren, coördinatie, kracht, (dis)balans, periodisering, belastbaarheid, lichaamshouding of de opbouw van spiermassa en kracht: de werkwijze van jefitcoach is honderd procent maatwerk en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

 

 

www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos Bank NL57 TRIO 0197 623514