TARIEVEN

 

jeFitcoach Ray

1 op 1

Functionele spiertraining

Laat je coachen door Koeman

Locatie Purmerend

Jefitcoach Ray hanteert aantrekkelijke tarieven om 1 op 1 training voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. De locatie is Sporting de Gors in Purmerend. In deze gezellige sportschool is alles aanwezig om prettig te kunnen sporten.

 

Functionele 1 op 1 training: blijvende resultaten

Ray begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden verschillende beweegtesten uitgevoerd om je bewegingspatroon vast te stellen. Hierbij is veel aandacht voor motorische controle, houding en (dis)balans. Elke 1 op 1 training krijg je oefeningen die exact aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid met als resultaat dat je steeds beter gaat bewegen en presteren.

 

Voor het voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en verder geanalyseerd aan de hand van een eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend e.o.

 

Tarieven personal training inclusief btw

25 persoonlijke functionele trainingen per uur € 65

50 persoonlijke functionele trainingen per uur € 60

75 persoonlijke functionele trainingen per uur € 57,50

Lees ervaringen van klanten op www.facebook.com/jefitcoach en referenties

 

Inbegrepen vanaf 25 trainingen zijn: uitgebreide beweegtesten, onderzoek naar eetgedrag, een voedingsplan uitgewerkt in kilocalorieën en twee extra afspraken van ongeveer dertig minuten om je voeding te bespreken. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jefitcoach functional training. Een proeftraining is gratis en vrijblijvend.

 

Wetenschappelijk onderbouwd trainen

Elke personal training duurt zestig minuten met daarin altijd nieuwe en aangepaste oefeningen afgestemd op het individu. Of het nu gaat om motorisch leren, coördinatie, kracht, (dis)balans, periodisering, belastbaarheid of lichaamshouding: de werkwijze van jefitcoach is 100 procent maatwerk en volledig gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek.

 

Wil je ook goed onderbouwde artikelen over voeding, krachttraining en beweging lezen? 'Volg' dan jefitcoach Ray op Facebook samen met meer dan 15.000 fans, waaronder honderden fysiotherapeuten en personal trainers.

www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos Bank NL57 TRIO 0197 6235 14