TARIEVEN


jeFitcoach Ray      

                      1 op 1 

    Functionele spiertraining

www.jefitcoach.nl

Laat je coachen door Koeman

Locatie Purmerend

Jefitcoach Ray is gespecialiseerd in 1 op 1 training en hanteert daarvoor aantrekkelijke tarieven om dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. De trainingslocatie is Sporting de Gors in Purmerend. In deze gezellige sportschool is alles aanwezig om prettig te kunnen sporten.


Functionele 1 op 1 training: blijvende resultaten

1 op 1 training begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden tientallen beweegtesten uitgevoerd om je bewegingspatronen vast te stellen met daarbij veel aandacht voor motorische controle, houding en disbalans (bad habits). Elke 1 op 1 training krijg je aangepaste oefeningen die exact aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid, waarbij optimaal bewegen en presteren centraal staan.


Voor het voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en geanalyseerd aan de hand van een bijgehouden eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, hoeveelheid micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend e.o.


Tarieven personal training  inclusief btw

20 persoonlijke functionele trainingen per uur € 70

40 persoonlijke functionele trainingen per uur € 67,50

60 persoonlijke functionele trainingen per uur € 65

 

Lees ervaringen van klanten op referenties


Inbegrepen vanaf twintig trainingen zijn onder andere: uitgebreide beweegtesten, onderzoek naar je eetgedrag, een volledig voedingsadvies uitgewerkt in kilocalorieën met twee extra afspraken om dit te bespreken. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jefitcoach functional training. Een  proeftraining is altijd gratis en vrijblijvend.


Wetenschappelijk onderbouwd trainen

Elke training duurt zestig minuten met elke les  nieuwe én aangepaste  oefeningen specifiek voor jou van toepassing. Of het nu gaat om motorisch leren, coördinatie, (dis)balans, periodisering, belastbaarheid, lichaamshouding of de opbouw van spiermassa en kracht: de werkwijze van jefitcoach is honderd procent maatwerk en gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek.www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397  |  jeFitcoach Functional training  |  Triodos Bank NL57 TRIO 0197 623514