TARIEVEN
www.jefitcoach.nl


   jefitcoach Ray      

                        1 op 1  

        functionele spiertraining

www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Laat je coachen door Koeman

Locatie Purmerend

Jefitcoach Ray is gespecialiseerd in 1 op 1 training en hanteert daarvoor aantrekkelijke tarieven om dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. De trainingslocatie is Sporting de Gors in Purmerend. In deze gezellige sportschool is alles aanwezig om prettig te kunnen sporten.


Functionele 1 op 1 training: blijvende resultaten

De training begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden diverse testen uitgevoerd om je beweegpatronen vast te stellen. Deze zijn uniek en bij iedereen weer anders. Verder wordt veel aandacht besteed aan motorische controle, houding en disbalans (bad habits). Elke training is maatwerk met aangepaste oefeningen die exact aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid. Belangrijk is om zonder klachten optimaal te kunnen presteren. Goed bewegen vormt de basis om verantwoord meer te bewegen.


Voor het bepalen van je voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en geanalyseerd aan de hand van een bijgehouden eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, hoeveelheid micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend en omstreken.


Tarieven inclusief btw

25 functionele trainingen per uur € 70

50 functionele trainingen per uur € 67,50

75 functionele trainingen per uur € 65


Lees de ervaringen en resultaten van klanten op referenties


Inbegrepen vanaf twintig trainingen zijn onder andere: uitgebreide beweegtesten, onderzoek naar eetgedrag en een volledig voedingsadvies uitgewerkt in kilocalorieën met twee extra afspraken om dit te bespreken. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jefitcoach functional training. Een proeftraining is gratis en vrijblijvend.


Wetenschappelijk onderbouwde lessen

Elke training duurt zestig minuten met elke les nieuwe én aangepaste oefeningen die specifiek voor jou van toepassing zijn. Of het nu gaat om motorisch leren, coördinatie, (dis)balans, belastbaarheid, lichaamshouding, sportspecifieke training of het opbouwen van spiermassa en kracht: de werkwijze is honderd procent maatwerk en gebaseerd op betrouwbaar onderzoek.Kvk-nummer 57561397 |  jeFitcoach Functional Training |  Triodos Bank NL57 TRIO 0197 6235 14