TARIEVEN

 

jeFitcoach Ray

1 op 1

Functionele spiertraining

Laat je coachen door Koeman

Locatie Purmerend

Jefitcoach Ray hanteert aantrekkelijke tarieven om 1 op 1 training voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. De locatie is Sporting de Gors in Purmerend. In deze gezellige sportschool is alles aanwezig om prettig te kunnen sporten.

 

Functionele 1 op 1 training: blijvende resultaten

Jefitcoach begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden minimaal dertig beweegtesten uitgevoerd om je bewegingspatronen vast te stellen. Hierbij is er veel aandacht voor motorische controle, houding, 'bad habits' en (dis)balans. Elke 1 op 1 training krijg je aangepaste oefeningen die exact aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid, waardoor je optimaal gaat bewegen en presteren.

 

Voor het voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en uitgebreid geanalyseerd aan de hand van een eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, hoeveelheid micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend e.o.

 

Tarieven personal training inclusief btw

25 persoonlijke functionele trainingen per uur € 65

50 persoonlijke functionele trainingen per uur € 62,50

75 persoonlijke functionele trainingen per uur € 60

Lees ervaringen van klanten op referenties

 

Inbegrepen vanaf 25 trainingen zijn onder andere: uitgebreide beweegtesten, onderzoek naar jouw eetgedrag, een uitgebreid voedingsplan uitgewerkt in kilocalorieën en twee extra afspraken om je voeding te bespreken. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jefitcoach functional training. Een proeftraining is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Wetenschappelijk onderbouwd trainen

Elke personal training duurt zestig minuten met in elke les nieuwe en aangepaste oefeningen afgestemd op het individu. Of het nu gaat om motorisch leren, coördinatie, kracht, (dis)balans, periodisering, belastbaarheid of lichaamshouding: de werkwijze van jefitcoach is honderd procent maatwerk en volledig gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek.

 

 

www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
Personal training jefitcoach Ray www.jefitcoach.nl
jefitcoach Ray Purmerend www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional training | Triodos Bank NL57 TRIO 0197 623514