REFERENTIES VERVOLG

Meer referenties

21-7-2015. Super blij met de goede trainingen en het voeding schema! Je zorgt altijd voor lekker veel spierpijn haha. Echt een topper die Ray. Groetjes, Daisy Lenz.


28-5-2015. Ray! Voel me helemaal top! Thanks voor weer een gepaste, gevarieerde en plezierige training! Krijg weer motivatie om thuis meer oefeningen te doen, doch een beetje huiverig voor de spierpijn morgen. Top die definitie in mijn bovenrug! Linda Visser, Amsterdam.


25-3-2015. Als oud-marinier kan je lang op vroegere glorie teren maar op een gegeven moment zegt je conditie dat die glorie zo langzamerhand wel vergaan is. Om over je gewicht nog maar te zwijgen. Spiegels liegen nu eenmaal niet. Dan heb je de keuze tussen een oude man worden die iedereen verveelt met verhalen van vroeger of iets van dat vroeger terughalen. Gelukkig ben je nooit te oud om weer te gaan trainen en gelukkig was daar Ray. Eén ding raak je met mijn korpsverleden nooit meer kwijt en dat is dat enorme bord voor je kop om stug door te gaan en nooit op te geven. Dat heeft Ray gelukkig in goede banen geleid door niet meteen tot het gaatje te gaan maar door een trainingsschema op te stellen waarmee alles weer gecontroleerd wordt opgebouwd en waar je wekelijks vooruitgang boekt. Na vier maanden train ik weer op het niveau waar volgens Ray mensen tussen de 40 en 50 jaar oud op trainen. Met mijn 69 jaar en met een beetje schaamrood op de kaken over hoe slecht mijn conditie was geworden ben ik daar best trots op. De trainingsessies met Ray hebben mij ook gemotiveerd om naast de trainingen meer te gaan bewegen. Door bijvoorbeeld tweemaal week 3 kilometer te zwemmen. Maar zonder de kennis en de motivatie van Ray was dit nooit en te nimmer gelukt. Bovendien is het een heel aardige vent al is 'ie maar commando geweest... Ray, het is een onverdeeld plezier om met je te werken! Robert Gubbi, Purmerend.


22-3-2015. Ik ben nu meer dan een jaar aan het trainen met Ray. Ik ben bij hem begonnen omdat ik vaak last van mijn rug had. Soms stond ik helemaal scheef. Door de manier van core training zo als Ray dit doet, merk ik dat door versteviging van alle spieren er een goede balans ontstaat voor mijn rug. Een leuke bijkomstigheid is dat je ook nog veel vet verbrand en meer uithoudingsvermogen krijgt. Ik heb nu het doel ironman te gaan doen (1,8 km zwemmen, 90 km fietsen en 22 km rennen). Ook ga ik een obstakel run doen 42 km rennen met 100 obstakels. Ray traint en motiveert mij hier erg goed in. Remco van Lieshout, Purmerend.


7-3-2015. Trainen met Jefitcoach Ray dat is een hele uitdaging. Het is niet gewoon fitness of gewoon conditie trainen, het is een zeer uitgebalanceerde training op maat gemaakt. Door de diversiteit aan oefeningen en gebruik van apparaten is het elke keer weer anders en gaat het niet vervelen. Ik hoef geen zware gewichten te heffen, maar door een oefeningen te doen op bijvoorbeeld een Bosu (balanstrainer) train ik zoveel meer spieren maar wel zonder overbelasting. Functioneel trainen is niet alleen een andere manier van trainen maar ook de voedingsadviezen en denkwijze erachter is functioneel. Ik merk dat ik anders tegen voeding en beweging ben gaan aankijken, mijn conditie verbeterd is en letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. In het verleden heb ik vaak last gehad van blessures, nu door de training op maat, totaal geen blessures waardoor ik het langer volhou! Buiten dit alles om is Ray ook gewoon gezellig om mee te trainen. Dus ik ga nog even door!! Sabine van Leeuwen, Purmerend.


12-1-2015. In totaal 10 lessen bij ray gehad. kort samengevat super! Ray laat je oefeningen doen die je niet uit jezelf snel in de sportschool uitvoert, maar die toch erg belangrijk zijn voor je lichaam. Verder merk je dat je elke week stappen vooruit maakt in mijn geval bij het kickboksen. Daarnaast zijn het niet alleen de trainingen die het een leuke uitdaging maken, maar ook voor een voedingsadvies wat bij jou hoort en past. ik vond het 10 zeer leuke en uitdagende lessen en het zal niet de laatste keer zijn dat ik met ray heb getraind! Nico Engelander, Purmerend.


4-1-2015. Sinds een paar maanden volg ik trainingen met Ray. Zo af en aan altijd wel gesport, maar door werk, kinderen en vele andere verplichtingen niet echt meer de motivatie kunnen opbrengen om regelmatig te gaan sporten. Hoeveel anders is dat met het (functioneel) trainen van Ray! Geen (direct) gebruik van fitnessapparaten, maar steeds weer afwisselende oefeningen met gebruik van verschillende attributen. Geen les is hetzelfde en zeker niet saai te noemen. Functioneel is het zeker, want met 1 oefening voel je dat meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind worden. Ook geen saaie sit-ups bv maar buikspieroefeningen in combinatie met oefeningen voor andere spiergroepen. Pittige trainingen zijn het zeker wel, maar juist doordat Ray je tot het uiterste probeert te laten gaan, is er veel sneller vooruitgang te boeken als maar zo af en toe op eigen houtje de fitnessapparaten te gebruiken of een lesje te volgen. De kennis van Ray op sportgebied/trainingen etc. is behoorlijk uitgebreid te noemen en  geeft daarmee wel aan hoe serieus en gedreven hij is. Voor mij een absolute uitkomst en een aanrader voor een ieder die gemotiveerd en meer 'lol' wil krijgen in het sporten. Saskia Botman, Purmerland.


8-12-2014. Ik ben nu een paar maanden aan het trainen met Ray en ik kan hem iedereen aanraden als personal trainer! Ik heb een gezin en een bedrijf met personeel hetgeen erg veel drukte met zich meebrengt. Hetgeen vaak achteraan kwam ivm moeheid, tijdgebrek of stress was sporten. Dit terwijl ik weet dat goed sporten er juist voor zorgt dat ik thuis een aangenamer mens ben en op het werk veel grotere bergen kan verzetten. Ray heeft iedere week een nieuw schema voor me met afwisselende oefeningen waardoor het nooit saai wordt. We werken aan alle spiergroepen en hij houdt tegelijkertijd mijn houding in de gaten bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat ik me lichamelijk fijn voel heb ik in mijn hoofd veel meer ruimte om te presteren. Bijkomend voordeel: mijn lichaam wordt ook nog eens steeds gestroomlijnder! :-) Iedere week ga ik weer fluitend naar de training! Angela Roelofs, Purmerend.


12-10-2014. Ray is de beste personal trainer die ik ooit heb meegemaakt, zowel in de praktijk als de theorie. Alles is wetenschappelijk onderbouwd. Hij werkt samen vanaf de basis, om een goede fysieke fundering neer te zetten, om zo mijn doelen te kunnen bereiken. Hij stelt een programma op, waarin hij voeding en work-outs combineert in een gezonde levenstijl die voor iedereen haalbaar is. Zijn personal training is fun en blijft altijd verassend met nieuwe passende oefeningen. Ursula Kuiper, Purmerend.


24-7-2014. Heb nu ruim een half jaar met Ray getraind. Alle doelen voor de zomer gehaald. Kilo's en centimeters kwijt, betere lichaamshouding, weer soepel in de romp ipv 'blok beton' (volgens mijn vriend) en last but not least: vet% van 42,6 naar 29,3%. AANRADER!!!! Carolien Kuyper, Purmerend.


30-6-2014. Net terug van de training en wat heb ik weer genoten! We zijn pas 9 trainingen verder en ik ben al zoveel sterker, stabieler en ik heb na elke training steeds wat meer uithoudingsvermogen. Door Ray zit ik veel beter in mijn vel en word ik me steeds bewuster van wat mijn lichaam eigenlijk allemaal kan. Op naar de 5 pull ups hé Ray haha ;). Tot volgende week en alvast bedankt voor de afgelopen trainingen! Liefs, Anna  Jansen, Beemster.


11-3-2014. Met behulp van mijn personal trainer Ray Koeman ben ik in 7 weken al ruim 5 kg afgevallen en ben me veel fitter gaan voelen. Vooral de 100% persoonlijke aandacht die aan mij gegeven wordt is doorslaggevend. Daarnaast kreeg ik een voeding- en bewegingsadvies dat perfect samen ging met mijn werk, vrije tijd, sport en lichaamsbouw. Sporten o.l.v. Ray is zeker een aanrader voor iedereen die het maar niet lukt om af te vallen. Maar ook bodybuilding, cardio etc. is zeker mogelijk! Casper Kwakman, Volendam.


26-1-2014. Hoi Ray, heb weer goed getraind van de week. Je lessen zijn iedere keer heel afwisselend, we doen alle spiergroepen, ik doe nooit 2x dezelde oefening en het hele programma is op mijn specifieke wensen toegesneden. Ik ben blij om te merken dat ik iedere keer sterker word ondanks dat ik maar 1x in de week bij je train. En het is nog leuker wanneer we 'gewichten gaan laden! Wie, ik??' Maar met je focus en soms net dat laatste beetje hulp kan ik veel meer als dat ik zelf denk. De lichamelijke klachten waar ik een paar maanden geleden veel last van had zijn nu gelukkig verdwenen. Langzamerhand begin ik me weer fit genoeg te voelen om ombekommerd een meerdaagse trektocht te plannen! Dank je voor je hulp, toewijding en je nimmer aflatende positieve feedback. Jacqueline Nelis, Purmerend.


20-11-2013. "Ik vond jouw begeleiding inspirerend. De oefeningen zijn zeer afwisselend en je houdt rekening met mijn lichamelijke beperkingen, zoals mijn rechter schouder. Daarbij heb je een goed voedingsadvies gegeven waardoor ik in zo'n vier weken tijd in combinatie met het trainen, van 91 kg afgevallen ben tot 85 kg. Voorwaar geen slecht resultaat!!! Omdat ik ook diabeet ben kan alles niet te snel en heb ik ook de bloedwaarden na laten kijken. Voor de start was de bloedsuikerwaarde (ouderwetse meting) gemiddeld 8.1 en daarna 7.0". Rob,  Beemster.jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional Training | Triodos NL57 TRIO 0197 6235 14