Personal trainer én diëtist in Purmerend l Jefitcoach Ray is personal trainer, sportwetenschapper én diëtist afkomstig uit de voetbalfamilie Koeman l Ruim 20 jaar specialist in persoonlijke functionele spiertraining en voedingsadvies l Fit en strak zonder lichamelijke klachten door beter bewegen en eten l Gratis proefles via het contactformulier!
CONTACT

                                                                                                                                                                                                                                                                         Contact 


jefitcoach Ray    

   1 op 1  

      functionele spiertraining


www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
1 op 1 functionele training en voedingsbegeleiding


GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend
GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend
GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend
GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend


Wil je ook 1 op 1 functionele personal training én voedingsadvies met blijvende resultaten?

Boek gratis en vrijblijvend een proefles én maak kennis via het contactformulier.Ray Koeman

personal trainer, diëtist & sportwetenschapper


tel: 06-19081238

info@jefitcoach.nlLaatste reviews van klanten

29-5-2024. Zes maanden geleden ben ik begonnen bij Ray. Ik kwam binnen met verschillende lichamelijke klachten waarvan ik dacht dat die niet meer over zouden gaan. Naast het lichamelijke zijn we ook gestart met het aanpakken van mijn voeding en ook is er altijd aandacht voor de mentale toestand. Alle vlakken worden grondig bekeken en stap voor stap aangepakt. Mijn beweegpatronen zijn eerst goed in kaart gebracht en daarna stap voor stap op de juiste manier opgebouwd. Nu na 6 maanden ben ik al van veel klachten af en beweeg ik al makkelijker en voel ik mij echt beter en sterker.
Daarnaast hebben we stappen gemaakt in mijn voedingspatronen. Helemaal op mij afgestemd, zodat de nieuwe gewoontes inslijten en goed vol te houden zijn. En vergeet het mentale stuk niet, ook hier is wekelijks aandacht voor. Op deze manier heb ik een super persoonlijk programma wat al goede resultaten laat zien. Daar ben ik super trots op en ik kom elke week met veel plezier naar Ray toe. Geen les is hetzelfde en geen spier wordt over het hoofd gezien. Met alle kennis en kunde die Ray goed tot uitvoering kan brengen ga ik zeker nog veel verder komen.

Dorien Visser, Purmerend.


23-2-2024. Sinds september 2023 train ik twee keer in de week bij Jefitcoach Ray. Mijn doel is afvallen en me fit voelen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd, leesjojoën. Gevolg: afvallen en dubbel aankomen! Door de persoonlijke aanpak en trainingen voel ik mij zeer fit en val ik stukje bij beetje af. Ik word steeds sterker en ‘strakker’ en wat hierbij fijn is, Ray kijkt naar je stabiliteit en mobiliteit en zorgt dat je coördinatie bij oefeningen verbetert.

De trainingen zijn zeer gevarieerd en alle onderdelen van het lichaam worden vooraf getest en daarna gericht aangepakt, zelfs de voeten. Mijn eetgewoontes zijn ook aangepakt. Zo volg ik geen streng dieet, maar wordt er gekeken naar wat ik dagelijks eet en wat ik daaraan kan veranderen. Ray begeleid je met het aanleren van eetgewoontes die je ook op langere termijn kunt volhouden. Tweewekelijks is er een weegmoment en wordt alles weer besproken. Heel fijn. Ik ga met veel plezier naar de trainingen.

Anita van der Meer, Purmerend.


21-1-2024. Na een lange periode van vermoeidheid en ziek zijn door de ziekte van Crohn, ben ik bij Ray begonnen. Door de combinatie van voedingsadviezen en trainingen heb ik weer energie terug gekregen en ben ik al veel kilo's afgevallen! De specifieke oefeningen die ik krijg en de tips voor thuis hebben veel effect. Het opgebouwde beweegpatroon voelt ook prettig voor mijn knie. Elke keer ga ik met stappen vooruit. Ray heeft een manier van trainen die ongedwongen en effectief is.

Robert Steijsel, Purmerend.


5-1-2024. Ik ben erg blij met de uitstekende trainingen van Ray. Fijn is zijn persoonlijke aanpak en goede begeleiding op het gebied van voeding en training. Elke les is een sportieve uitdaging met steeds andere oefeningen. De lessen zijn leuk en een investering waar je geen spijt van krijgt.

Kevin Kersting, Purmerend.


27-9-2023. I have been training with Ray for almost an year now and his holistic perspective on sport and life is a great asset. My fitness journey began from the very basics of observing, unlearning and relearning movement patterns, an essential component that I have been missing in previous sport endeavors. With the assistance of Ray, I could rapidly improve my mobility which established a solid base to build upon my personal goals. There is a great variety of exercises in the training which makes “gym time” enjoyable. Ray is highly knowledgeable in the field of nutrition and supplementation too. He is familiar with cutting edge science and last updates in the fields mentioned above. I am absolutely grateful to have the chance to collaborate with him and hope to do so in the future.

Anita Vlasova, Purmerend.


Meer reviews kun je hier lezen.

Informatie over tarieven vind je hier.


GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend
GRATIS proefles l jefitcoach Ray personal training én voedingsadvies Purmerend

Contactformulier