TARIEVEN

Laat je coachen door Koeman

Locatie

Persoonlijke begeleiding vindt plaats in een professioneel uitgeruste trainingsruimte die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van privacy en hygiëne. In overleg kunnen sessies ook buiten of in de sportschool plaatsvinden. Een proefles is gratis en vrijblijvend.


Beter bewegen en eten

De eerste training begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden diverse beweegtesten uitgevoerd om je houding en beweegpatronen te bepalen welke uniek zijn en bij iedereen weer anders. Nauwkeurig worden onder andere je stabiliteit, mobiliteit, motorische controle, kracht en fysieke belastbaarheid in kaart gebracht.

Elke training is maatwerk met aangepaste oefeningen die aansluiten bij jouw doelen en beweegniveau. Hierbij bevordert een optimale transfer vanuit je training naar dagelijkse beweegactiviteiten goede prestaties zonder blessures.

Voor het bepalen van je voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en geanalyseerd aan de hand van een bijgehouden eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, micro- en macronutriënten, eetgedrag en leefstijl. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend en omstreken.


Tarieven per 1-7-2022  inclusief alle kosten en btw

25 functionele trainingen per uur € 82,50

50 functionele trainingen per uur € 80

Feedback van klanten kun je lezen op referenties


Wat is onder andere inbegrepen bij 25 trainingen? Je krijgt een uitgebreide screening, onderzoek naar eetgedrag, een persoonlijk voedingsplan uitgewerkt in kilocalorieën en tijd om het voedingsadvies te bespreken. Daarbij is er aandacht voor de juiste beweegtechniek bij dagelijkse (sport)activiteiten. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jeFitcoach Functional Training. 


Leren door variatie

Een training is altijd 1 op 1 en duurt zestig minuten. Elke les ontvang je nieuwe en aangepaste oefeningen die optimaal bij je passen. Of het nu gaat om motorische coördinatie, (dys)balans, behendigheid, core stabiliteit, lichaamshouding, sportspecifieke training, spiermassa, krachttoename of leefstijlinterventie: de werkwijze is honderd procent gebaseerd op betrouwbaar onderzoek en jarenlange werkervaring.jefitcoach Ray 1 op 1 training
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
1 op 1 training - www.jefitcoach.nl
1 op 1 training - www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional Training | Triodos NL57 TRIO 0197 6235 14