TARIEVEN
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Laat je coachen door Koeman

Locatie

1 op 1 begeleiding vindt plaats in een professioneel uitgeruste ruimte die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van privacy en hygiëne. In overleg kan functionele training ook buiten op locatie plaatsvinden of bij Sporting de Gors in Purmerend. Alle gehanteerde tarieven zijn all inclusive.


Beter blijven bewegen en eten

De sessie begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden diverse testen uitgevoerd om je houding en beweegpatronen vast te stellen. Deze zijn uniek en bij iedereen anders. Nauwkeurig worden onder andere je stabiliteit, mobiliteit, motorische controle, kracht en lichamelijke conditie in kaart gebracht. Elke training is maatwerk met aangepaste oefeningen die aansluiten bij jouw doelen en belastbaarheid. Een optimale transfer vanuit de training naar dagelijkse (sport)activiteiten zorgt voor optimale prestaties en minder blessures.


Voor het bepalen van je voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en geanalyseerd aan de hand van een bijgehouden eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, micro- en macronutriënten, leefstijl, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend en omstreken.


All inclusive tarief (inclusief alle kosten en btw). Tarieven per 1-5-2021.

20 functionele trainingen per uur € 77,50

50 functionele trainingen per uur € 75


Ervaringen van klanten kun je lezen op referenties


Wat is onder andere inbegrepen bij twintig trainingen? Je krijgt een uitgebreide screening, onderzoek naar je eetgedrag, een persoonlijk voedingsplan uitgewerkt in kilocalorieën en twee extra afspraken om het voedingsadvies te bespreken. Tevens is er veel aandacht voor de juiste beweegtechniek bij dagelijkse activiteiten. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jeFitcoach Functional Training. Een proefles is gratis en vrijblijvend.


Variatie

Een training is altijd 1 op 1 en duurt zestig minuten. Elke les ontvang je steeds nieuwe en aangepaste oefeningen die optimaal bij jouw situatie passen. Of het nu gaat om motorische leerprocessen, coördinatie, (dys)balans, behendigheid, core stabiliteit, lichaamshouding, sportspecifieke training of opbouw van spiermassa en kracht: de werkwijze is honderd procent gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. 1 op 1 training - www.jefitcoach.nl
1 op 1 training - www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional Training | Triodos NL57 TRIO 0197 6235 14