TARIEVEN
jefitcoach Ray 1 op 1 training
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl

Laat je persoonlijk coachen door Koeman

Locatie

Persoonlijke begeleiding vindt plaats in een professioneel ingerichte trainingsruimte die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van privacy en hygiëne. In overleg kunnen sessies ook buiten of in de sportschool plaatsvinden. Een proefles is gratis en vrijblijvend.


Beter bewegen

De eerste training begint met het doornemen van je gezondheidsverklaring. Daarna worden diverse beweegtesten uitgevoerd om je houding en beweegpatronen te bepalen die uniek zijn en bij iedereen anders. Nauwkeurig worden onder andere je stabiliteit, mobiliteit, motorische controle, kracht, conditie en belastbaarheid in kaart gebracht. Elke training bestaat uit maatwerk met aangepaste oefeningen die aansluiten bij jouw doelen en beweegniveau. Om goed te presteren staat een optimale transfer van je training naar dagelijkse bewegingen centraal.


Goed blijven eten

Voor het bepalen van je voedingsadvies en eetgedrag worden gevalideerde technieken uit de klinische psychologie gebruikt en geanalyseerd aan de hand van een bijgehouden eetdagboek. Het voedingsplan houdt onder meer rekening met je energiebalans, nutriënten, eetgedrag en leefstijl. Tevens is een bloedonderzoek naar hormonen, vitaminen, cholesterol en glucose mogelijk. Jefitcoach Ray werkt samen met diverse huisartsen en paramedici in Purmerend en omstreken.


Tarieven inclusief alle kosten, beweegtesten, voedingsbegeleiding én btw per 1-7-2023

 20 functionele 1 op 1 trainingen per uur € 82,50

 40 functionele 1 op 1 trainingen per uur € 80

Ervaringen van klanten kun je lezen op referenties


Inbegrepen is een uitgebreide screening naar beweegpatronen, onderzoek naar je eetgedrag en een persoonlijk voedingsadvies. Daarbij krijg je thuisoefeningen met veel aandacht voor de juiste beweegtechniek bij dagelijkse (sport)activiteiten. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van jeFitcoach Functional Training. 


Leren varieren 

Een training is altijd 1 op 1 en duurt zestig minuten. Elke les ontvang je nieuwe en aangepaste oefeningen die optimaal bij je passen. Of het nu gaat om motorische coördinatie, (dys)balans, behendigheid, core stabiliteit, lichaamshouding, sportspecifieke training, spiermassa, krachttoename en/of leefstijlinterventie. De werkwijze van jefitcoach is gericht om optimaal te presteren.www.jefitcoach.nl
1 op 1 training - www.jefitcoach.nl
www.jefitcoach.nl
1 op 1 training - www.jefitcoach.nl

Kvk-nummer 57561397 | jeFitcoach Functional Training | Triodos NL57 TRIO 0197 6235 14