Personal trainer én diëtist in Purmerend l Jefitcoach Ray is personal trainer, sportwetenschapper én diëtist afkomstig uit de voetbalfamilie Koeman l Ruim 20 jaar specialist in persoonlijke functionele spiertraining en voedingsadvies l Fit en strak zonder lichamelijke klachten door beter bewegen en eten l Gratis proefles via het contactformulier!
REVIEWS VERVOLG


jefitcoach Ray      

1 op 1

functionele training

jefitcoach Ray l personal trainer en dietist in Purmerend
jefitcoach.nl l personal trainer en dietist Purmerend
jefitcoach.nl l personal training Purmerend
jefitcoach.nl l personal training voor ouderen Purmerend
jefitcoach.nl l personal trainer en dietist Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en voedingsadvies Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en voedingsadvies Purmerend
jefitcoach.nl l personal training voor jongeren Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en gezond afvallen Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en gezond afvallen Purmerend
jefitcoach.nl l personal training voor jongeren Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en gezond afvallen Purmerend
jefitcoach.nl l personal training en voedingsadvies Purmerend
jefitcoach .nl l personal trainer en dietist Purmerend
jefitcoach.nl l personal trainer en dietist Purmerend

Meer reviews

16-11-2016. Afgelopen juni ben ik 50 geworden. Om verdere aftakeling tegen te gaan heeft mijn vrouw jefitcoach Ray voor een half jaar, 2 keer in de week, geregeld. Ik was redelijk sceptisch maar zag het nut er wel van in. Als doel had ik gesteld om fitter te worden en 10 kilo af te vallen naar mijn oude gewicht. Na voedingsadviezen en training was dat al na 2 maandjes geregeld. In het begin elke dag spierpijn, maar dat is ook al weer een gepasseerd station ( niet meer elke dag spierpijn), Met Ray trainen was voor mij een openbaring. Ik was gewend om hard te lopen, te fietsen en om aan gewichten te trekken. Nu ik terug kijk heb ik weinig effectief getraind. Met Ray doe ik oefeningen die voor mij totaal vreemd zijn .Zeker het trainen met de bal en de Bosu. Elke training is weer anders en heeft Ray nieuwe oefeningen. Waar hij zijn inspiratie vandaan haalt is mij een raadsel, Ik hoef nergens bij na te denken, dat doet Ray met zijn uitgekiende trainingsschema, Voor mijn gevoel haal ik het optimale uit de trainingen. Geen blessures en een stok achter de deur om te gaan. Ik heb het idee dat ik de afgelopen 20 jaar niet zo fit en lenig ben geweest als nu. Trainen met Ray is in mijn ogen de beste investering die mijn vrouw de laatste jaren heeft gedaan. Investeren in jezelf kan ik iedereen aanraden !!!

Rob Richters, Purmerend.


20-08-2016. Ik sport nu al een tijdje bij Ray, “the full package” zoals ze in het Engels zeggen. Ray is erg motiverend, recht op het doel af en laat zich tijdens de trainingen niet afleiden, hij heeft 100% aandacht voor je! Ray staat ook voor wat hij doet, alles doet hij zelf ook en meer! Sinds ik bij Ray train heb ik bijna geen last meer van m’n lichaam zoals de rugproblemen die ik had, tevens dankzij Ray zijn dieet ben ik ook al 12 kilo kwijt! Dit allemaal terwijl je geen hongergevoelens hebt (zoals ik wel had bij andere diëten). En terwijl je ook af en toe nog mag zondigen maar uiteraard niet te vaak en met mate! Ray zijn trainingssessies zijn ook geweldig, inspirerend, zwaar, uitdagend, motiverend maar tijdens de sessies denkt hij aan de blessures die je hebt en zorgt door zijn aangepaste schema ervoor dat je de blessures niet belast en voelt maar doordat je alles eromheen traint toch mee gaat met de fitheid! Je kan meteen tegen Ray zeggen als je last krijgt van je blessures en hij past meteen de training aan uit zijn hoofd. Er zit een schat van informatie over trainen, eten, spieren, en lichamelijke conditie in zijn hoofd. Ray, je bent een toptrainer! Ik hoop nog een hele tijd bij je door te mogen gaan! Paul Bonnemaijers, Purmerend.


11-6-2016. Ik ben Peter en 57 jaar . Ik train nu 5 maanden met alle tevredenheid bij Ray . Na in 1993 een zwaar motorongeluk te hebben gehad is mijn enkel verbrijzelt en gefixeerd en kon ik geen loopsporten meer beoefenen . Zodoende kwamen er heel veel kilo's aan en heb ik verschillende diëtistes en personal coaches gehad , maar die mochten niet baten . Nu ben ik sinds Januari bij Ray terecht gekomen en ik heb er ontzettend veel baat bij . Zijn manier van trainen heb ik nog niet ergens anders meegemaakt . Deze man heeft overal wat met het menselijk lichaam te maken heeft verstand van . Door zijn training ( 2x in de week ) ben ik al 12 kilo kwijt en omvang 11 centimeter minder en niet te vergeten ik voel mij stukken fitter en ben enigszins weer goed ter been . Dit dankzij Ray en zijn motivatie naar mij toe. Ray mijn dank hiervoor en we gaan door.

Peter Verkooij, Purmerend.


5-6-2016. Hoewel ik Ray al geruime tijd ken van uit de sportschool en hij mij daar ook al diverse keren wat tips & tricks heeft bij gebracht voor bij het krachttrainen wat ik hoofdzakelijk doe, was het er tot op heden nog nooit van gekomen dat ik een les bij hem heb afgenomen.. tot vandaag. Door Ray's brede kennis van het menselijk lichaam weet hij vrijwel direct wat hoofdzakelijk mijn aandachtspunten zijn; flexibiliteit, snelheid, balans en conditie in mijn geval. Om het geheel in een voor mij 'aantrekkelijk jasje te gieten' besloot Ray deze  les zijn kickboks achtergrond te gebruiken, waarbij flexibiliteit, explosiviteit, balans en niet te vergeten conditie en techniek aandachtspunten zijn. Vervolgens past hij de intensiteit van de les perfect aan op je kunnen en blijft hij je met enthousiasme motiveren om toch dat spreekwoordelijke, noodzakelijke stapje verder te zetten. Het was zwaar, maar effectief en niet geheel onbelangrijk ook erg leuk om te doen! En dat laatste is uiteindelijk toch wel een vereiste om het vol te blijven houden.

Roderick Franssen, Purmerend.


3-6-2016. Ik heb nu ongeveer een half jaar les van Ray wat ontzettend leuk is. Vooral de diversiteit in de oefeningen, ingegeven door zijn ervaring en kennis van het menselijk lichaam, maakt iedere les weer spannend. Ook kan hij bij mij steeds beter inschatten wat mijn uithoudingsvermogen is en de progressie die ik hier in maak. Daar past hij dan ook zijn lessen prima op aan. Top. Joost Huijbers, Purmerend.


16-4-2016. Dankzij Ray ben ik nu al 31 kilo afgevallen in 1,5 jaar! De training vind ik altijd heel afwisselend. Ik begin steeds soepeler en leniger te worden. Ook gaan mijn schouders steeds meer naar achteren te staan. Ik krijg daardoor ook een betere houding. Ik ga nog even door met lijnen. Ik wil net onder de zestig kilo wegen. Ik moet nog ongeveer 5 kilo afvallen. Dit gaat mij lukken dankzij de trainingen van Ray! Yvonne Mank, Purmerend.


25-11-2015. Trainen met Ray is puur genieten. Hij help me enorm om mijn doelstellingen met tennis te behalen en motiveert mij op een manier dat ik prettig ervaar. Hij luistert goed  en na de training voel ik me goed en voldaan. Ray is mijn trainer maar tegelijk coach en maatje. Hij is breed opgeleid en hij helpt ook om mijn mentale veerkracht te vergroten. Hij is compleet, professioneel en een zeer prettig mens. Hoop ik dat ik nog jaren onder zijn begeleiding kan trainen. Adi Causevic, Purmerend.


16-11-2015. Lieve Ray, Samen hebben we hard gewerkt om mijn vetpercentage te verlagen van 29 naar 19 procent! Ook word ik steeds sterker en flexibeler. Al 1,5 jaar lang is het een feestje om bij jou te trainen. Superblij dat ik nu ook de pistol squats onder de knie heb. Groetjes van Anna Josephine Jansen, Beemster.


26-10-2015. Sinds een jaar aan het trainen bij Ray en ik kan het een ieder alleen maar aanraden! Voorheen verschillende pogingen ondernomen om met gewoon fitness wat resultaat te bereiken, maar uiteindelijk weer afgehaakt door de met name de eentonigheid van de oefeningen. Dit in tegenstelling met de training bij Ray, elke keer verschillende oefeningen, een veel beter resultaat, elke training is weer een uitdaging! Soms best pittig maar wel altijd een goed gevoel overhoudend na een training dat je echt iets gedaan hebt, top Ray, bedankt! Tot de volgende training! groetjes, Saskia Botman, Purmerend.


17-10-2015. Ik fitness nu ruim 14 jaar, waarvan de laatste paar onder persoonlijke begeleiding van Ray. Voor hij mij ging begeleiden, was ik met de traditionele oefeningen een beetje tegen een plafond geraakt; ik werd niet echt sterker of groter en het werd ook lastiger om motivatie te vinden door een gebrek aan variatie. Ray bood aan om aan de hand van mijn beweegpatronen een schema te maken en te kijken of dat beviel, dus niet veel later was ik druk in de weer met ingewikkelde evenwichtsoefeningen. Vooral in het begin was dit enorm wennen, maar ik ging al snel enorm vooruit op het gebied van balans en werd zelfs weer sterker. Inmiddels haal ik regelmatig een nieuw schema met personal training bij Ray, omdat hij me altijd weer weet uit te dagen met oefeningen waar ik zelf nooit op was gekomen. Hij weet je heel goed aan te pakken op  zwakke plekken, maar dan wel op een opbouwende manier waar je duidelijk resultaat van merkt.

Sven Schomakers, Purmerend.


9-10-2015. Ik train nu een klein jaar bij Ray. Vaak ga ik door de drukte van het werk moe de training in maar kom er fitter weer uit!! Ray weet mij altijd wel weer te motiveren met een intensieve training. Mijn absolute favorieten zijn wel de stretch oefeningen en de " roller" 󾍇. Goede coaching, top Ray!!

Barry van Leeuwen, Purmerend.


7-10-2015. Train nu al weer ruim 2 maanden en ik ben er erg blij mee. Leuk om heen te gaan, een uurtje vliegt voorbij. Veel variatie in de oefeningen, dat houdt het ook leuk. Langzaam aan komt de balans weer terug in mijn lijf. Alle spieren worden weer sterk gemaakt zodat ze ook goed hun functie uitoefenen. Dus als je nog twijfelt...gewoon een afspraak maken met Ray! Je krijgt er geen spijt van.

Joke Kokelenberg, Westzaan.


21-7-2015. Super blij met de goede trainingen en het voeding schema! Je zorgt altijd voor lekker veel spierpijn haha. Echt een topper die Ray. Groetjes, Daisy Lenz.


28-5-2015. Ray! Voel me helemaal top! Thanks voor weer een gepaste, gevarieerde en plezierige training! Krijg weer motivatie om thuis meer oefeningen te doen, doch een beetje huiverig voor de spierpijn morgen. Top die definitie in mijn bovenrug! Linda Visser, Amsterdam.


25-3-2015. Als oud-marinier kan je lang op vroegere glorie teren maar op een gegeven moment zegt je conditie dat die glorie zo langzamerhand wel vergaan is. Om over je gewicht nog maar te zwijgen. Spiegels liegen nu eenmaal niet. Dan heb je de keuze tussen een oude man worden die iedereen verveelt met verhalen van vroeger of iets van dat vroeger terughalen. Gelukkig ben je nooit te oud om weer te gaan trainen en gelukkig was daar Ray. Eén ding raak je met mijn korpsverleden nooit meer kwijt en dat is dat enorme bord voor je kop om stug door te gaan en nooit op te geven. Dat heeft Ray gelukkig in goede banen geleid door niet meteen tot het gaatje te gaan maar door een trainingsschema op te stellen waarmee alles weer gecontroleerd wordt opgebouwd en waar je wekelijks vooruitgang boekt. Na vier maanden train ik weer op het niveau waar volgens Ray mensen tussen de 40 en 50 jaar oud op trainen. Met mijn 69 jaar en met een beetje schaamrood op de kaken over hoe slecht mijn conditie was geworden ben ik daar best trots op. De trainingsessies met Ray hebben mij ook gemotiveerd om naast de trainingen meer te gaan bewegen. Door bijvoorbeeld tweemaal week 3 kilometer te zwemmen. Maar zonder de kennis en de motivatie van Ray was dit nooit en te nimmer gelukt. Bovendien is het een heel aardige vent al is 'ie maar commando geweest... Ray, het is een onverdeeld plezier om met je te werken! Robert Gubbi, Purmerend.


22-3-2015. Ik ben nu meer dan een jaar aan het trainen met Ray. Ik ben bij hem begonnen omdat ik vaak last van mijn rug had. Soms stond ik helemaal scheef. Door de manier van core training zo als Ray dit doet, merk ik dat door versteviging van alle spieren er een goede balans ontstaat voor mijn rug. Een leuke bijkomstigheid is dat je ook nog veel vet verbrand en meer uithoudingsvermogen krijgt. Ik heb nu het doel ironman te gaan doen (1,8 km zwemmen, 90 km fietsen en 22 km rennen). Ook ga ik een obstakel run doen 42 km rennen met 100 obstakels. Ray traint en motiveert mij hier erg goed in. Remco van Lieshout, Purmerend.


7-3-2015. Trainen met Jefitcoach Ray dat is een hele uitdaging. Het is niet gewoon fitness of gewoon conditie trainen, het is een zeer uitgebalanceerde training op maat gemaakt. Door de diversiteit aan oefeningen en gebruik van apparaten is het elke keer weer anders en gaat het niet vervelen. Ik hoef geen zware gewichten te heffen, maar door een oefeningen te doen op bijvoorbeeld een Bosu (balanstrainer) train ik zoveel meer spieren maar wel zonder overbelasting. Functioneel trainen is niet alleen een andere manier van trainen maar ook de voedingsadviezen en denkwijze erachter is functioneel. Ik merk dat ik anders tegen voeding en beweging ben gaan aankijken, mijn conditie verbeterd is en letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. In het verleden heb ik vaak last gehad van blessures, nu door de training op maat, totaal geen blessures waardoor ik het langer volhou! Buiten dit alles om is Ray ook gewoon gezellig om mee te trainen. Dus ik ga nog even door!! Sabine van Leeuwen, Purmerend.


12-1-2015. In totaal 10 lessen bij ray gehad. kort samengevat super! Ray laat je oefeningen doen die je niet uit jezelf snel in de sportschool uitvoert, maar die toch erg belangrijk zijn voor je lichaam. Verder merk je dat je elke week stappen vooruit maakt in mijn geval bij het kickboksen. Daarnaast zijn het niet alleen de trainingen die het een leuke uitdaging maken, maar ook voor een voedingsadvies wat bij jou hoort en past. ik vond het 10 zeer leuke en uitdagende lessen en het zal niet de laatste keer zijn dat ik met ray heb getraind! Nico Engelander, Purmerend.


4-1-2015. Sinds een paar maanden volg ik trainingen met Ray. Zo af en aan altijd wel gesport, maar door werk, kinderen en vele andere verplichtingen niet echt meer de motivatie kunnen opbrengen om regelmatig te gaan sporten. Hoeveel anders is dat met het (functioneel) trainen van Ray! Geen (direct) gebruik van fitnessapparaten, maar steeds weer afwisselende oefeningen met gebruik van verschillende attributen. Geen les is hetzelfde en zeker niet saai te noemen. Functioneel is het zeker, want met 1 oefening voel je dat meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind worden. Ook geen saaie sit-ups bv maar buikspieroefeningen in combinatie met oefeningen voor andere spiergroepen. Pittige trainingen zijn het zeker wel, maar juist doordat Ray je tot het uiterste probeert te laten gaan, is er veel sneller vooruitgang te boeken als maar zo af en toe op eigen houtje de fitnessapparaten te gebruiken of een lesje te volgen. De kennis van Ray op sportgebied/trainingen etc. is behoorlijk uitgebreid te noemen en  geeft daarmee wel aan hoe serieus en gedreven hij is. Voor mij een absolute uitkomst en een aanrader voor een ieder die gemotiveerd en meer 'lol' wil krijgen in het sporten. Saskia Botman, Purmerland.


8-12-2014. Ik ben nu een paar maanden aan het trainen met Ray en ik kan hem iedereen aanraden als personal trainer! Ik heb een gezin en een bedrijf met personeel hetgeen erg veel drukte met zich meebrengt. Hetgeen vaak achteraan kwam ivm moeheid, tijdgebrek of stress was sporten. Dit terwijl ik weet dat goed sporten er juist voor zorgt dat ik thuis een aangenamer mens ben en op het werk veel grotere bergen kan verzetten. Ray heeft iedere week een nieuw schema voor me met afwisselende oefeningen waardoor het nooit saai wordt. We werken aan alle spiergroepen en hij houdt tegelijkertijd mijn houding in de gaten bij het uitvoeren van de oefeningen. Doordat ik me lichamelijk fijn voel heb ik in mijn hoofd veel meer ruimte om te presteren. Bijkomend voordeel: mijn lichaam wordt ook nog eens steeds gestroomlijnder! :-) Iedere week ga ik weer fluitend naar de training! Angela Roelofs, Purmerend.


12-10-2014. Ray is de beste personal trainer die ik ooit heb meegemaakt, zowel in de praktijk als de theorie. Alles is wetenschappelijk onderbouwd. Hij werkt samen vanaf de basis, om een goede fysieke fundering neer te zetten, om zo mijn doelen te kunnen bereiken. Hij stelt een programma op, waarin hij voeding en work-outs combineert in een gezonde levenstijl die voor iedereen haalbaar is. Zijn personal training is fun en blijft altijd verassend met nieuwe passende oefeningen. Ursula Kuiper, Purmerend.


24-7-2014. Heb nu ruim een half jaar met Ray getraind. Alle doelen voor de zomer gehaald. Kilo's en centimeters kwijt, betere lichaamshouding, weer soepel in de romp ipv 'blok beton' (volgens mijn vriend) en last but not least: vet% van 42,6 naar 29,3%. AANRADER!!!! Carolien Kuyper, Purmerend.


30-6-2014. Net terug van de training en wat heb ik weer genoten! We zijn pas 9 trainingen verder en ik ben al zoveel sterker, stabieler en ik heb na elke training steeds wat meer uithoudingsvermogen. Door Ray zit ik veel beter in mijn vel en word ik me steeds bewuster van wat mijn lichaam eigenlijk allemaal kan. Op naar de 5 pull ups hé Ray haha ;). Tot volgende week en alvast bedankt voor de afgelopen trainingen! Liefs, Anna  Jansen, Beemster.


11-3-2014. Met behulp van mijn personal trainer Ray Koeman ben ik in 7 weken al ruim 5 kg afgevallen en ben me veel fitter gaan voelen. Vooral de 100% persoonlijke aandacht die aan mij gegeven wordt is doorslaggevend. Daarnaast kreeg ik een voeding- en bewegingsadvies dat perfect samen ging met mijn werk, vrije tijd, sport en lichaamsbouw. Sporten o.l.v. Ray is zeker een aanrader voor iedereen die het maar niet lukt om af te vallen. Maar ook bodybuilding, cardio etc. is zeker mogelijk! Casper Kwakman, Volendam.


26-1-2014. Hoi Ray, heb weer goed getraind van de week. Je lessen zijn iedere keer heel afwisselend, we doen alle spiergroepen, ik doe nooit 2x dezelde oefening en het hele programma is op mijn specifieke wensen toegesneden. Ik ben blij om te merken dat ik iedere keer sterker word ondanks dat ik maar 1x in de week bij je train. En het is nog leuker wanneer we 'gewichten gaan laden! Wie, ik??' Maar met je focus en soms net dat laatste beetje hulp kan ik veel meer als dat ik zelf denk. De lichamelijke klachten waar ik een paar maanden geleden veel last van had zijn nu gelukkig verdwenen. Langzamerhand begin ik me weer fit genoeg te voelen om ombekommerd een meerdaagse trektocht te plannen! Dank je voor je hulp, toewijding en je nimmer aflatende positieve feedback. Jacqueline Nelis, Purmerend.


20-11-2013. "Ik vond jouw begeleiding inspirerend. De oefeningen zijn zeer afwisselend en je houdt rekening met mijn lichamelijke beperkingen, zoals mijn rechter schouder. Daarbij heb je een goed voedingsadvies gegeven waardoor ik in zo'n vier weken tijd in combinatie met het trainen, van 91 kg afgevallen ben tot 85 kg. Voorwaar geen slecht resultaat!!! Omdat ik ook diabeet ben kan alles niet te snel en heb ik ook de bloedwaarden na laten kijken. Voor de start was de bloedsuikerwaarde (ouderwetse meting) gemiddeld 8.1 en daarna 7.0". Rob,  Beemster.



jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend
jefitcoach Ray PT Purmerend